"Feil ved lesing av innkommende fil" i emnefeltet

Feil ved lesing av innkommende fil:
Feilen som oppstod var:

----

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: org.milyn.SmooksException: Failed to filter source.

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: org.xml.sax.SAXParseException: Content is not allowed in prolog.
---

Denne betyr oftest at filen vi har mottatt er korrupt eller tom.

Feil ved lesing av innkommende fil:

Fil mottatt via "Innkommende FTP" kunne ikke leses ihht valg format ().

Fila er produsert med feil data, eller konfigurasjon for lesing er feil.

Feilen som oppstod var:

----

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: org.milyn.SmooksException: Failed to filter source.

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: org.milyn.javabean.DataDecodeException: Failed to decode binding value '0--' for property 'invoicingStartDate' on bean 'InvoiceDetails'.

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: org.milyn.javabean.DataDecodeException: Error decoding Date data value '0--' with decode format 'yyyy-MM-dd'.

com.itpas.hermes.transform.bean.TransformException: java.text.ParseException: Unparseable date: "0--"

----

Feilmeldingen sier at invoiceStartDate har feil format (se bilder).
Dette feil kan ha blitt generert av nytt linjeskift når fakturaen lagdes.