"Feil ved sending av fil" i emnefeltet

"Feil ved sending" og "Feil ved levering på nytt" i emnefeltet ved varsel fra Vieri Connect.
Denne type feil betyr at mottakers/kundens/leverandørens aksesspunkt har driftsforstyrrelse og kan ikke ta imot EHF filer. Slik driftsforstyrrelser er vanligvis midlertidige.

Vi har automatisk omlevering i Vieri Connect 5 ganger med økende intervall inntil 24 timer.

Dersom det er lengre driftsstopp hos mottaker/kundens/leverandørens aksesspunkt vi vil kontaktet aksesspunktet og be om tilbakemelding når de er klare til å motta filer igjen, og vil så rebehandle alle dokumenter.

Dere trenger derfor ikke å foreta dere noe ifbm driftsmeldinger av denne type.